Fórum Čtenářského klubu My addictions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Část třetí (str. 223 - 290)

2 posters

Goto down

Část třetí (str. 223 - 290) Empty Část třetí (str. 223 - 290)

Příspěvek pro Melinda (Admin) Sat Jul 01, 2017 9:21 am

Zde je možno diskutovat události třetí části. Nic z první, druhé ani třetí části není v tomto vlákně považováno za spoiler. Pokud jste zatím nedočetli třetí část, vstup je na vlastní nebezpečí.
Melinda (Admin)
Melinda (Admin)
Admin

Poèet pøíspìvkù : 151

https://myaddictions.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Část třetí (str. 223 - 290) Empty Třetí část

Příspěvek pro Melinda (Admin) Fri Jul 07, 2017 9:20 pm

Mezi našimi hrdiny začíná lehká ponorka, první neshody, trošku hádky, ale kdo by se divil. Známe teď už umírací příběhy Regine i Tommyho a oba jsou srdcervoucí.
Proč se Sethovi přestaly zdát sny? A proč on mohl aktivovat to jejich světýlko a vidět ty sny ostatních? Neříkejte mi, že si předtím nikdo nepřejel po hlavě a nebo, že Regine nikdy nešáhla na Tommyho světýlko, když ho pořád uklidňovala - má s tím něco společného to, jak Seth byl v místnosti s rakvemi, když se nějak reaktualizovaly? Snažila se ho rakev sama zase zapojit?

Pořád si nemůžu zvyknout na to, že Tommy Sethovi vyká a upřímně moc nevím, proč to tam je. Nevadí mi to, ale v originiále to určitě tak není, tak by mě zajímalo, co k tomu překladatele vedlo. Jako říká mu pane, dává to smysl...nevadí mi to, jen mě to zaráží Very Happy To jen tak na okraj

Třetí část mi přišla zatím nejméně napínavá, i když se odkrylo asi nejvíc informací. Owena jsem zdá se uhodla, mám teď zase trochu jinou alternativní teorii, ale to už možná magořím Very Happy

Jdu to dočíst, baví mě to a jsem ráda, že jsem se do knihy konečně pustila Smile
Melinda (Admin)
Melinda (Admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Část třetí (str. 223 - 290) Empty Re: Část třetí (str. 223 - 290)

Příspěvek pro MMacicekk Sat Jul 08, 2017 9:41 pm

Třetí část se mi líbila zatím nejvíc, hned po první samozřejmě Very Happy Odkryla se spousta neznámých informací, dozvěděli jsme se, jak zemřel Tomasz - u této vzpomínky, kterou si prožil Seth, jsem tak nějak předpokládala, že to je vyobrazení Tomaszovy smrti, myslela jsem si však, že to bylo v koncetráku (Tommy je totiž Polák), že jeho smrt proběhla v dávnější minulosti a napadaly mě samé divné teorie Very Happy Samozřejmě to bylo jinak.
Zde jsme se rovněž dozvěděli, že Owen zemřel - to jsem nečekala a při čtení jeho jména na náhrobku a že se dožil jenom čtyř let mě mrazilo v zádech - nejsilnější moment pro mě v knize.
Kniha se chýlí ke konci a já už to musím dočíst !

MMacicekk

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Melinda (Admin) Tue Jul 11, 2017 3:44 pm

Měla jsem to úplně stejně, autoři mají tendenci Poláky ztotožňovat se židy ze druhé světové a tak jsem si to taky původně myslela a říkala jsem si, že tam asi budou i nějaké čachry s časem, ale asi ne Very Happy
Jelikož mi smrt Owena byla tak nějak jasná už začátkem druhé části, tak mě to nijak zvlášť nezasáhlo Smile
Melinda (Admin)
Melinda (Admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: