Act one (první jednání)
2 posters
Fórum Čtenářského klubu My addictions :: Kniha měsíce :: Kniha měsíce :: Harry Potter and the Cursed Child :: Act one
Strana 1 z 1
Act one (první jednání)
Zde je prostor pro probrání informací získaných v prvním jednání hry. Prosím neprozrazujte nic, co následuje.
Re: Act one (první jednání)
Aaaaaaaaaw! To je taková krása, že máme nového Pottera od Rowlingové. Původně jsem o Cursed Child nijak nestála. Vlastně jsem ho neplánovala číst, ale nakonec jsem musela, protože je to prostě HP a když po letech dostanu šanci se ke svým milým hrdinům vrátit, byť jinak, než je moje konzervativní já zvyklé, prostě po ní chňapnu.
Scénář navazuje na poslední kapitolu z Relikvií, hodně dialogů se opakuje, stále nevím, jestli se mi to líbí, nebo ne.
Nová píseň Moudrého klobouku
Počítám, že většina lidí začne bláznit ze dvojky Albus a Scorpius a objeví se další vlna fanfikcí o (nepravděpodobné) jejich "bromance"...jak já tuhle posledlost nemám ráda....proč by gay dvojka měla být zajímavější než heterosexuální shipping?
Harry se chová jak blb, ale to není žádná novinka.
Návrat pana Diggoryho bylo jedno z největších překvapení.
Albus je po tátovi a má zatvrzelý pocit, že je jediný, kdo může zachránit svět...kde už jsme to jen viděli? Aha...všude
Scéna "I want a baby or a holiday and I am going to insist on it" pobavila
Scénář navazuje na poslední kapitolu z Relikvií, hodně dialogů se opakuje, stále nevím, jestli se mi to líbí, nebo ne.
Nová píseň Moudrého klobouku
Počítám, že většina lidí začne bláznit ze dvojky Albus a Scorpius a objeví se další vlna fanfikcí o (nepravděpodobné) jejich "bromance"...jak já tuhle posledlost nemám ráda....proč by gay dvojka měla být zajímavější než heterosexuální shipping?
Harry se chová jak blb, ale to není žádná novinka.
Návrat pana Diggoryho bylo jedno z největších překvapení.
Albus je po tátovi a má zatvrzelý pocit, že je jediný, kdo může zachránit svět...kde už jsme to jen viděli? Aha...všude
Scéna "I want a baby or a holiday and I am going to insist on it" pobavila
YEEEES ))) Miluju to, jsem naprosto oslepena tím, že je to HP a je mi jedno, co si kdo říká, já jsem se obracečem času vrátila o několik let zpátky a jsem s postavami, které jsou mi nejblíž
Na formu jsem si hned zvykla, líbí se mi ty časové skoky, úplně si ty jednotlivé scény umím představit v rychlém filmovém střihu, hrozně by mě zajímalo, jak to zvládají na jevišti
Moc se mi líbí, co se tam rozehrává - Voldemort - dítě, Harryho jizva, Diggory, já se tady nemůžu prostě zdržet dýl, i kdybych chtěla, já musím pokračovat.
Ministerstvo kouzel, mnoholičný lektvar, Albus jako Ron a jeho uchvácení Hermiony - jo, tohle je super
A návrat starých scén - Hagridovo setkání s Harrym, no mě to dojímá!
Na formu jsem si hned zvykla, líbí se mi ty časové skoky, úplně si ty jednotlivé scény umím představit v rychlém filmovém střihu, hrozně by mě zajímalo, jak to zvládají na jevišti
Moc se mi líbí, co se tam rozehrává - Voldemort - dítě, Harryho jizva, Diggory, já se tady nemůžu prostě zdržet dýl, i kdybych chtěla, já musím pokračovat.
Ministerstvo kouzel, mnoholičný lektvar, Albus jako Ron a jeho uchvácení Hermiony - jo, tohle je super
A návrat starých scén - Hagridovo setkání s Harrym, no mě to dojímá!
Tereeeza- Poèet pøíspìvkù : 89
Já taky a je mi jedno, že to není dokonalé. Mínus pro všechny, kdo si nedokáží užít Rowlingovou posvěceného Harryho Pottera, nic jiného už nedostaneme a mě se to navíc fakt upřímně líbí
Taky se mi to líbilo, jak to bylo překotné, i když mi dělalo potíže si to všechno v divadle představit Jo, chtěla bych na to jít. Určitě
Já nemohla uvěřit, že je to o Cedricovi a cestování časem. Motiv absolutně předčil má očekávání
A hláška I want a baby or vacation Já nemohla moje nejoblíbenější část
Taky se mi to líbilo, jak to bylo překotné, i když mi dělalo potíže si to všechno v divadle představit Jo, chtěla bych na to jít. Určitě
Já nemohla uvěřit, že je to o Cedricovi a cestování časem. Motiv absolutně předčil má očekávání
A hláška I want a baby or vacation Já nemohla moje nejoblíbenější část
Similar topics
» Act two (druhé jednání)
» Act three (třetí jednání)
» První level
» První část (str.11 - 101)
» Část první (str 9 - 120)
» Act three (třetí jednání)
» První level
» První část (str.11 - 101)
» Část první (str 9 - 120)
Fórum Čtenářského klubu My addictions :: Kniha měsíce :: Kniha měsíce :: Harry Potter and the Cursed Child :: Act one
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: